lang_icon_hu
 

Simon András vagyok, születésem óta Bő községben élek.


20 évesen, 1998-ban kezdtem a mezőgazdaságban tevékenykedni. A piaci igényekhez igazodva mára a fő profilom a sertéstenyésztés lett, a növénytermesztés pedig elsősorban a minőség érdekében, az állatok takarmányozását szolgálja.


A gazdaságban tenyésztett sertések húsát a vágóhídról a saját füstölőnkbe szállítjuk. Itt hagyományos módszerekkel tartósítószer és egyéb füst- vagy ízaroma nélkül, kizárólag sót használva a pácoláshoz, akácfa fűrészporral füstöljük a különlegesen finom házias sonkát, szalonnát, szalámit, kolbászt, töltött szűzpecsenyét, töltött karajt. Nemcsak a környékbeli lakosok, hanem a külföldi vendégek is keresik a magyar húskészítményeket. Termékeinket több rendezvényen is bemutattuk már. A 2010-es fejlesztésnek köszönhetően a kóstolási lehetőség helyben is kibővül. Pályázati támogatással ugyanis falusi vendégasztalt hoztunk létre, ahol a látogatók megízlelhetik a kemencében sült házi finomságokat.


Remélem, termékeink felkeltik érdeklődésüket és mielőbb vendégül láthatjuk Önöket!


 

Tisztelettel: Simon András