lang_icon_hu
 

A Kőszegi tájvédelmi körzet közelében, Bükfürdő közvetlen szomszédságában található ez a meghitt kis falu, Bő.


Hamisítatlan falusi hangulat, friss levegő, szívélyes vendéglátás, kemence  melletti meghitt beszélgetések… ez várja az idelátogatókat.
A Kemencés vendégasztal jellegzetessége, hogy nem étteremként működik, előre bejelentkezett csoportokat látunk vendégül, heti egy alkalommal meghirdetett napon. A menüt a vendégek étlapunk alapján állíthatják össsze. Zárt körű vacsorára is van lehetőség, 8fő felett(családi ünnepek, céges vacsorák)

Falusi vendégasztalunk őrzi a vidéki, tájkonyhai hagyományokat. Ételsorainkat a háznál megtermelt-tenyésztett friss alapanyagokból állítjuk össze, amelyeket kemencében készítünk el.
  További programjaink között szerepel a kocsikázás, elleshetik a füstölés fortélyait, és egy hagyományos falusi disznóöléshez is csatlakozhatnak az érkező turisták, látogatók.
Szolgáltatásainkat ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a falusi turizmus, a falusi élet iránt Részt vennének mindennapjainkban, a hagyományok ápolásában. Látogasson el hozzánk, és kóstolja meg kemencében sült ételeinket!
Mert vannak csodálatos dolgok, amelyeket nem lehet leírni
vagy képekkel bemutatni, csak személyesen megtapasztalni…